Idei ECO

ArhivECO_o idee în trend ECO

By 9 septembrie 2021No Comments

Senior Delta Grup s-a decis să salveze planeta de la invazia de haine. Zâmbiți? Da, știu că este o utopie atâta timp cât hainele îndeplinesc pentru mulți dintre oameni rolul unui panaceu universal.

Doar că, în acest moment, specialiștii de mediu recunosc fără dubiu că industria textilă generează multă risipă și poluare, punând planeta în pericol și contribuind, alături de alți factori, la încălzirea globală. Iar încălzirea globală generează categorii de fenomene naturale imprevizibile și cu nivel ridicat de risc asupra vieții și bunurilor oamenilor, motiv pentru care ne-am gândit că trebuie să începem să facem și noi ceva concret.

Așa a luat naștere ArhivECO sau, detaliat vorbind, arhiva de haine în spiritul eco, deoarece creșterea numărului de utilizări a unui obiect vestimentar este poate cel mai direct mod de a diminua risipa și poluarea din industria textilă.
ArhivECO nu este o arhivă foarte mare DAR, toate produsele vestimentare din ArhivECO sunt haine atractive, de calitate, ce se vor ‘părăsite” de utilizatorii lor din diverse motive: plictiseală, înaintarea în vârstă, creștere sau scădere ponderală, lipsa de viziune, etc.

Toate produsele vestimentare din ArhivECO au același preț de 10 lei/produs, iar sumele încasate ne susțin în organizarea evenimentelor sociale GRATUITE pentru seniori.

Deci dacă vrei să cauți prin arhiva noastră pe trend ECO, dă-ne de știre la telefon 0731953412. Vom organiza doar pentru tine un tur personalizat.