Campanii Sociale

CAMPANIA DE CROWFUNDING „CADOU ANTIINDIFERENȚĂ”

By 6 mai 2021No Comments

UNITATEA DE ÎNGRIJIRI LA DOMICILIU SENIOR DELTA GRUP lansează Campania de crowfunding „CADOU ANTIINDIFERENȚĂ”.

Campania are ca scop susținerea procesului de prestare de servicii de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice lipsite de resurse financiare, singure și fără ajutor, din Municipiul Tulcea (Tulcea, România) cu suportul persoanelor de bună-credință ce doresc să achiziționeze și să le ofere ca și recompensă plata unui serviciu de îngrijire.

Pentru aceasta, campania noastră urmărește două direcții:

 1. Persoanele care cunosc cazuri sociale delicate din Municipiul Tulcea ce au astfel de nevoi sunt rugate să ne trimită, pe adresa de email: contact@seniordelta.ro, informații și date de contact pentru verificare și evaluare.
 2. Persoanele ce doresc să le ofere ca și recompensă plata unui serviciu de îngrijire la domiciliu vor parcurge următorii pași:
  • Vor alege Serviciul vizat din lista de servicii publicate la adresa https://seniordelta.ro/ingrijire-la-domiciliu-tarife/
  • Vor achita contravaloarea Serviciului în contul SENIOR DELTA GRUP cu datele de identificare de mai jos:
   • Nume beneficiar: SENIOR DELTA GRUP SRL / CUI 43217241
   • Banca Beneficiar: BANCA TRANSILVANIA S.A.
   • CONT Beneficiar: RO64BTRLRONCRT0573381801
   • Suma: trebuie corelată cu valoarea Serviciului ales din tabel
   • Detalii plată: se va scrie serviciul plătit conform tabel
  • Vor trimite un email pe adresa: contact@seniordelta.ro, cu datele de contact, pentru a primi factura pentru serviciile plătite și, ulterior, informații cu privire la persoana susținută.

SENIOR DELTA GRUP SRL va presta serviciile în cadrul campaniei în ordinea cazurilor identificate și a sumelor disponibile. Persoanele ce au participat la campanie pot solicita informații și documente pentru justificarea modului de utilizare a sumelor plătite.

Toate datele beneficiarilor finali vor fi prelucrate în acord cu procedura internă de protecție a datelor cu caracter personal.

Această campanie are un caracter permanent.

SENIOR DELTA GRUP este o structură de economie socială, acreditată și licențiată, în condițiile legii pentru a oferi servicii de îngrijire persoane vârstnice la domiciliu.