EvenimenteInformari

DE LA TULCEA LA IAȘI – PENTRU CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT AL ANULUI DEDICAT ECONOMIEI SOCIALE ÎN ROMÂNIA

By 3 mai 2022mai 11th, 2022No Comments

Noutățile de la Uniunea Europeană și de la cei care dau ora exactă în sectorul economiei sociale, vor ajunge și la Iași, pe 13 mai 2022 – ziua în care ADV România organizează cea de-a doua ediție a conferinței internaționale Enterprising for Tomorrow: Social Entrepreneurship & Youth Engagement.

Ne bucurăm să anunțăm că am fost invitați să participăm la sesiunea interactivă cu antreprenorii sociali din cadrul conferinței 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿𝗽𝗿𝗶𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗧𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄: 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗘𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽 & 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗘𝗻𝗴𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 🚀 – cel mai mare eveniment din România dedicat economiei sociale!

Singura conferință din România la care vor participa doi dintre experții care au contribuit la elaborarea Planului de Acțiune pentru Economia Socială, lansat de EU Comisia Europeană în decembrie 2021.

• 10 speakeri internaționali de la cele mai importante organizații din sector
• lansări și date exclusive pentru actorii din economia socială
• studii de caz privind finanțarea socială
• @Cinemateca Economiei Sociale
• @Buy for Good Expo

Vino să descoperi mai multe despre activitatea noastră și a altor 11 antreprenori sociali, să afli care sunt oportunitățile și trendurile din sectorul care schimbă paradigma de business.

Rezervă-ți locul 👉 GRATUIT aici: https://bit.ly/3MyLzys

Și dacă treci prin Iași, te invităm la @Buy for Good Expo – primul târg cu produse și servicii realizate de întreprinderi sociale!
📍 Atrium Palas Mall
🗓️ 13 mai 2022
🕙 10:00 – 22:00

Vino să alegi #cevabun pentru tine, care #facebine pentru oameni și comunitate!

Detalii aici👉https://fb.me/e/4xjdQZxR7

SENIOR DELTA GRUP se va alătura acestei inițiative și va participa pentru a dobândi mai multă cunoaștere și informație, cu scopul evident de a se dezvolta în mod sustenabil în domeniu.