Informari

FELICITĂRI

By 24 martie 2023No Comments

Este momentul să sărbătorim succesul dlui. Titorencu Adrian Cristian, asistent social, preot și psiholog deopotrivă, desemnat pe data de 21 martie 2023, în cadrul celei de a noua ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială din România, ca fiind Asistentul social al anului 2022.

Ca atare, îl felicităm pentru premiul de excelență obținut, ce vine să-i certifice anii de muncă în domeniul asistenței sociale și-i oferă totodată motivația să continue pe acest drum al serviciilor sociale dedicate grupurilor vulnerabile.

Celor ce nu-l cunosc dar își doresc să-l cunoască mai bine, le recomandăm să-i asculte vorbele, vizionând interviul atașat: https://www.youtube.com/watch?v=QaNHu3K1qXk.

Oricum, noi suntem mândri să constatăm faptul că ni se confirmă și public, profesionalismul colaboratorilor și colegilor noștri de echipă, pentru că acest fapt atestă că am făcut alegeri foarte bune, alegeri ce contribuie în mod direct la calitatea serviciilor furnizate de intreprinderea de economie social SENIOR DELTA GRUP.