Informari

INGRIJIREA PERSOANELOR VÂRSTNICE LA DOMICILIU!_ O alternativă reală de RESPECT față de seniorii familiei!

By 8 martie 2022No Comments

Senior Delta Grup, firmă licențiată de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, oferă SERVICII PRIVATE DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU a persoanelor vârstnice din municipiul Tulcea.
Serviciile de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice reprezintă alternativa reală de îngrijire a seniorilor alături de familie și de realizările proprii de o viață, într-un mediu prietenos și cunoscut, înconjurați de dragostea familiei, a prietenilor, a animalelor de companie.
Așa cum aceștia ne-au crescut și au avut grijă de noi atunci când eram copii, indiferent de greutățile și provocările vieții, acum este momentul ca și noi să avem grijă de ei, oferindu-le un suport minim necesar unei vieți decente, chiar dacă se află la un capăt de drum.
Gama de servicii este diversificată și acoperă:

  • activităţi de bază ale vieţii de zi cu zi (igiena corporală generală, specială, intimă (cu schimbare pamperși), alimentație, igiena eliminărilor, mobilizare pentru prevenirea escarelor, deplasare, comunicare, etc);
  • activități instrumentale (preparare hrană, activități ușoare de menaj, gestiunea și administrarea bunurilor, efectuarea de cumpărături, asigurarea relației medic-farmacie, etc.).
  • activități de închiriere echipamente asistive: scaune, toalete, bastoane, cărucioare, etc;
  • Iar pentru aparținătorii ce doresc să-și îngrijească singuri vârstnicii familiei, putem oferi consultanță în alegerea pamperșilor, alezelor, a consumabilelor, în prevenirea sau tratarea escarelor și putem asigura și instruirea acestora cu privire la modul optim în care se folosesc aceste materiale.

Lista de servicii, descrierea acestora pe scurt și tarifele unitare, sunt prezentate pe site-ul firmei la adresa web www.seniordelta.ro .
În funcție de solicitări și termenul contractual, se stabilește pachetul personalizat de intervenții, servicii și preț.

Persoanele interesate ne pot contacta pentru la telefon 0731953412.