Evenimente

SUFLET și TRUP_ediția III

By 29 martie 2024No Comments

Pe data de 25 martie 2024, cu ocazia slujbei religioase dedicate Sărbătorii de Buna Vestire, împreună cu reprezentanții Parohiei „SFINȚII TREI IERARHI” din Municipiul Tulcea, am organizat ediția a treia a evenimentului SUFLET ȘI TRUP.

Similar primelor două ediții, ne-am propus și am și reușit, cu ajutorul a trei suflete plecate dintre noi (Florica Pavel, Constantin Creița și Gheorghe Strachină) dar pomenite de cei dragi lor, să aducem puțină lumină și bucurie, hrană pentru suflet și trup, pentru 20 credincioși seniori.

Mulțumim seniorilor ce au participat la eveniment și sperăm să ne revedem sănătoși la următoarea ediție.

Mulțumim Preoților Părinți ai Parohiei „Sfinții Trei Ierarhi”, Părintelui Viorel Trofim și Părintelui Titorencu Adrian Cristian, pentru deschidere, suport și susținerea fără rezerve pe care ne-au acordat-o în organizarea evenimentului.

Mulțumim celor “plecați” și celor vii ce ne-au sprijinit inițiativa.

Mulțumim Divinității pentru binecuvântare, sănătate și putere de muncă, iar voi nu uitați: „Câte sunt adevărate, câte sunt de cinste, câte sunt drepte, câte sunt curate, câte sunt vrednice de iubit, câte sunt cu nume bun, orice virtute și orice laudă, la acestea să vă fie gândul”.

Echipa Senior Delta Grup.